суботу, 13 серпня 2022 р.

«Лицар свободи і любові» - до 65-річчя Ярослава Ткачівського

  Ярослав Ткачівський – заслужений працівник культури України, головний редактор Всеукраїнського літературно-художнього і громадсько-політичного журналу «Перевал», секретар НСПУ і член правління Національної спілки письменників України, лауреат багатьох літературних премій. З під його пера вийшло близько 40 книжок та 10 збірників пісень та романсів. Автор інтимної та громадської лірики, багатьох поетичних та прозових творів на релігійну тематику.
    З нагоди 65-річного ювілею українського поета, прозаїка, пісняра і гумориста, сатирика і журналіста Ярослава Ткачівського в Гаврилівській центральній бібліотеці відбулися літературні читання. Завідуюча бібліотекою, Марія Мельник ознайомила присутніх з життєвим і творчим шляхом ювіляра, продекламувала гумористичні вірші «Кумедний гороскоп». Присутнім сподобалися твори автора. Читали поезію ювіляра Анастасія Гараздюк, Ірина Грицяк, Вероніка Богдан, Анна Грицяк, Володимир Мельник, Наталія Грицяк, Яна Олійник.
     В бібліотеці розгорнуто виставку-портрет «Лицар свободи і любові», де відвідувачі зможуть більше дізнатись про біографію і творчість письменника.










Немає коментарів:

Дописати коментар