середу, 17 серпня 2022 р.

Година духовного спілкування.

     Гарного, літнього дня в Гаврилівській центральній бібліотеці зібралися членкині бібліотечного клубу «Недільна світлиця», учасники спільноти «Матері в молитві», яка діє при церкві Архистратига Михаїла, семінарист ІФДС ім. священомученика Йосафата брат Павло Одокій та односельчани на годину духовного спілкування.
     «Хай цей час буде для нас часом особистої молитви, щоб у наших серцях росло зерно віри, і хай воно виросте в рясне свідчення нашої віри для інших» - такими словами розпочала свою бесіду Надія Адам‘юк, керівник руху "Матері в молитві" і провела спільну молитву матерів за дітей.
     Молитися має кожна християнська сім‘я, бо хто ж випросить щастя-долі для своїх дітей, як не їхні батьки? На спільну молитву з наміром духовного порятунку власних дітей постійно в церкві у визначені дні збираються матері на щиру розмову з Богом.
      Продовжив розмову з присутніми брат Павло, який у розмові більше доступно розповів про рух «Матері в молитві». Затамувавши подих всі уважно слухали.
     Ніщо не може зрівнятися з молитвою. Молитва, неможливе робить можливим, важке - легким, невигідне - вигідним... Сильна віра в Бога, служіння Богородиці та щирі молитви творять «чуда».
   Спільна молитва за дітей - це та найкраща вакцина проти гріховних упадків людей, це найкращий фундамент для побудови міцної, здорової сім‘ї в нашій Україні.
     Завідувачка бібліотекою Марія Мельник підготувала відео-презентацію про загиблих Героїв в російсько-українській війні с. Гаврилівки. Всі присутні стоячи дивилися і плакали, з болем у серці дивилась і присутня мама загиблого односельчанина Федорчака Михайла. Пом’янули їх хвилиною мовчання та спільно помолилися.






Немає коментарів:

Дописати коментар