четвер, 25 серпня 2022 р.

"Моя Україно – ти у мене єдина "

     Два дні поспіль ми святкуємо великі, дорогі нашому серцю державні свята - День Державного Прапора і День Незалежності України. День народження держави - свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність.
    З нагоди цих свят в церкві Архистратига Михаїла після служби Божої розпочалась святочна академія, яку підготувала Марія Мельник. Також з активними користувачами, молоддю села провела онлайн-свято "Моя Україно – ти у мене єдина" та велопробіг Гаврилівка Парище.
     З вуст ведучих Володимира Мельника та Анни Грицяк линули слова Україна – країна трагедій і краси, країна, де найбільше люблять волю і найменше знали її, країна гарячої любові до народу й чорної йому зради, довгої вікової героїчної боротьби за волю
    Шлях України позначений могилами, руїнами і водночас прекрасними піснями. Учасники свята Вероніка Андрусяк, Ірина та Наталія Грицяк, Яна Олійник, Оксана Іванишин, Вероніка Богдан, Тарас Хабайлюк, Анастасія Гараздюк, Анжеліка та Віталія Хабайлюк з болем у серці читали вірші про теперішні події в Україні та виконували пісні: Віталія Хабайлюк «Зупиніть війну», Анжеліка Хабайлюк «Сльози Перемоги», Іванна та Павло Одокій «Нас весна не там зустріла», Вероніка Андрусяк «Українська лють».
   Українці почали значно більше любити Україну після того, як згуртувалися проти країни-агресора. Саме завдяки нашим хоробрим бійцям зуміли зберегти Незалежність. Низький поклін кожному захисникові та захисниці, які зі зброєю в руках бережуть кордони нашої країни, і кожного нас зокрема!
   В бібліотеці організована книжкова виставка-інсталяція "Люби Вкраїну ту, що нині є!", де відвідувачі мають можливість ознайомитись з цікавою інформацією. Запрошуємо до перегляду!










Немає коментарів:

Дописати коментар