неділю, 26 червня 2022 р.

«Вимріяна поколіннями – Конституція моєї Батькіщини»

       28 червня Україна відзначає День Конституції. Саме 26 років тому в Україні було прийнято Основний Закон держави, який закріпив незалежність українського народу, зробив його справжнім володарем суверенітету.
    До дня Конституції завідувачка Гаврилівською центральною бібліотекою Марія Мельник провела онлайн-свято «Вимріяна поколіннями - Конституція моєї країни».
     З великим задоволенням та ентузіазмом активні користувачі книгозбірні прийняли участь в святі: Володимир Мельник, Ірина Грицяк, Вероніка Богдан, Анастасія Гараздюк, Аліна Глинчак, Роман Гавриляк, Ілона Гвоздянчук, Віка та Влада Куєвди. Інсценізацію «Вінок» декламувала від душі Наталія Грицяк, де принесла два віночки – терновий і український. Допомагали у плетінні віночків мама Люба та сестра Ірина. Під звуки маршу «За світ встали козаченьки» внесли прапор Анна Грицяк та Назар Коваль. Пісню «Там біля тополі калина росте» співали Яна Олійник та Оксана Іванишин, Софія Демчук виконала пісню «Україна».
    В бібліотеці представлена виставка-інсталяція «Вимріяна поколіннями – Конституція моєї Батькіщини», де відвідувачі мають можливість ознайомитись з представленою інформацією.












Немає коментарів:

Дописати коментар