неділю, 28 серпня 2022 р.

Майстер-клас з Наталією Романюк

     Сьогодні в Гаврилівській центральній бібліотеці було весело та гамірно. Діти мали нагоду корисно та цікаво провести свій вільний час. На запрошення завідувачки Марії Мельник до книгозбірні завітала майстриня Наталія Романюк. Пані Наталія жителька нашого села, робить дуже гарні ручні роботи авторського виконання – банти з атласної і репсованої стрічки з заколками та кріпленням «резиночка», патріотичні обручі для волосся. Прикрашає написами «Слава Україні!», «Все буде Україна» тощо.
      Під час проведення майстер-класу, майстриня розповіла присутнім як правильно створювати красиві бантики з репсованих стрічок, як зробити їх об’ємними, як правильно вплести дві стрічки різних кольорів тощо. Для цього потрібно мати бажання, гарний настрій, клейовий пістолет і запальничку.
      Першою спробувати зробити бант зголосилася Наталія Грицяк, яка зуміла своїми маленькими та вправними рученятами з допомогою п. Наталії виготовити бантик.
      Діти задавали різні запитання, а особливо запитували про вартість прикраси.
    З давніх-давен використовували різні прикраси з тканини які створювали власними руками, щоб кожна дівчина була найгарнішою.
   Після майстер-класу на пропозицію Світлани Андрусяк записали відео пісні «Стефанія». Заспівувала Вероніка Андрусяк, а всі учасники разом виконували приспів. Діти були всі в захваті, неперевершені емоції, радість в очах, щирість, доброзичливість. І ще заспівала пісню «Ой у лузі червона калина» наймолодша присутня Софійка Хабайлюк. Не обійшлося без частування. Пані Наталія та Світлана Іванівна пригостили смачними сололощами, попкормом, чіпсами та водичкою.








Немає коментарів:

Дописати коментар