суботу, 2 жовтня 2021 р.

"Відпочиваємо разом"

     В Міжнародний день людей похилого віку 1 жовтня в Гаврилівській центральній бібліотеці відбувся вечір відпочинку «Колись, ми, юними були». Літній вік людини – зовсім не означає, що він вже на багато що не здатний, як раз навпаки, то що може літня людина, зрідка здатний зробити більш молодий і мова зовсім не про сили і енергію, яка властива молодому поколінню, але про досвід і терпіння, наполегливість та здатність досягати поставлених завдань, ментальної гнучкості й толерантності, яка присутня в достатку у більшості літніх людей.
     На вечір відпочинку прийшли члени клубу «Недільна світлиця» та бажаючі односельчани. Присутні мали можливість поспілкуватися, відпочити від буденних справ, поспівати та обговорити різні життєві ситуації. Родзинкою свята стала колишня учасниця клубу, а тепер «сеньйора» Оксана Кейван, яка багато років жила і працювала в Італії. Багато цікавих історій розказала заробітчанка пані Оксана, а також відповіла на численні запитання запрошених: як живеться нашим жінкам, чи важко пристосуватись до їхніх звичаїв, чи легко знайти роботу і житло та найбільш болючим була туга за рідним домом, дітьми, подругами.
   А ще 1 жовтня традиційно відзначається Міжнародний день кави – свято справжніх поціновувачів напою у всьому світі. Кава – один з найпопулярніших напоїв, який хоч раз в житті пробував кожен. Тож за філіжанкою запашної кави продовжили свято привітанням господині книгозбірні завідувачку Марію Мельник і побажали їй творчого натхнення, цікавих та креативних подій в бібліотеці, справжніх поціновувачів книги!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар