середу, 29 вересня 2021 р.

Участь в обласній школі менеджера "Публічні бібліотеки: промоції читання"

    Сьогодні завдання бібліотеки полягає в тому, щоб використовуючи всі свої ресурси, надати користувачам найбільш оптимальні умови для культурного розвитку, задовольняти їх освітні, комунікативні та інші потреби, сприяти інтеграції в соціокультурний простір суспільства.
   28 вересня завідувачка Гаврилівською центральною бібліотекою Марія Мельник прийняла участь в обласній школі менеджера «Публічні бібліотеки громади: промоції читання», що відбулася на базі Ямницької сільської бібліотеки Ямницької сільської ради. У вступному слові керівник обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка, Людмила Бабій привітала учасників семінару, відзначила роль бібліотек в територіальних громадах. До слова були запрошені: заступник начальника управління культури Мирослава Корнелюк, голова сільської ради Роман Крутий. В гості на семінар завітав депутат обласної ради Роман Ткач, який представив персональну виставку присвячену Т. Шевченку.
      Під час практичного заняття колеги різних ТГ ділилися своїм досвідом роботи, висловлювали різні думки, пропонували ідеї: до яких ресурсів варто звернутися і як їх можна використати для популяризації креативних форм роботи. Марія Мельник представила присутнім презентацію про цікаві, креативні форми роботи, які впроваджує в бібліотеці. Розповіла про взаємодію місцевої влади та бібліотеки, про вагоме місце і роль сільської книгозбірні в житті громади, відзначила плідну спільну працю бібліотеки і церкви у духовному відродженні та привітала колег і поціновувачів книжки з Всеукраїнським днем бібліотек, побажала міцного здоров’я, миру, чистого неба над головою.                                                                           












Немає коментарів:

Дописати коментар