вівторок, 30 квітня 2019 р.

Виставка-істаляція "Великдень - земне причастя небом"


     Великдень – це одне з найбільших релігійних свят в Україні. Адже саме в цей святий день Ісус Христос воскрес із мертвих.
Довгоочікуваний день Воскресіння Христового є для нас невичерпним джерелом життя і радості. Ця радість переповнює небо, землю, глибинні стихії, а також наші серця. 
     У ці світлі квітневі дні ми в очікуванні величного свята Христового Воскресіння, особливо шанованого у житті кожного християнина. І не тільки тому, що приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри - над безнадією. Христове воскресіння є основою віри християнина. 
   Український народ, споконвіку шанобливо з безмірною любов'ю готується до приходу весни, наповнюючи час Великого Посту та Пасхальний період особливою турботою про оновлення власної душі, а також окрасу родинної оселі, предметів побуту, святкового столу, різноманітних атрибутів, що супроводять і підкреслюють значущість Великодня.
   В Гаврилівській бібліотеці представлена виставка-істаляція "Великдень - земне причастя небом", де відвідувачі мали змогу ознайомитись.


Немає коментарів:

Дописати коментар