понеділок, 1 квітня 2019 р.

Сміхотерапія

   1 квітня - День сміху. Сміх – один із найсильніших захисників нашого організму від негативної дії стресу, а отже – від багатьох тілесних недуг. Під час сміху в головному мозку людини виділяються гормони щастя (ендорфіни), і вона почувається радісно, захищеними від усяких негараздів. Той, хто любить сміятися, хто сприймає життя іронічно, ніколи не захворіє на невроз. Тож цього дня обов’язково потрібно пожартувати над друзями, рідними. Жарт має бути доречним і без поганих наслідків.
    Сьогодні в Гаврилівській бібліотеці Переріслянської ОТГ відбулась сміхотерапія. Марія Мельник провела веселі і дотепні конкурси, милі і прикольні жарти, цікаву та смішну  вікторину "Торба сміху". Діти сміялися, розважалися, активно наввипередки відповідали на запитання вікторини, розповідали гуморески, анекдоти, цікаві історії із свого життя, а разом з тим виявляли бажання поспівати, інсценізувати вірші, розгадувати задачі-жарти. Сміхотерапії не було меж.
     Завідуюча бібліотекою подякувала всім присутнім, побажала щирого сміху, добрих жартів, нових дотепних вигадок і винаходів, веселих та доброзичливих друзів.
Людина сміється! Чудово! Це означає, що їй добре, спокійно, радісно. Нехай на кожному святі сміху завжди всім буде весело і затишно.
      Смійтеся на здоров’я!





Немає коментарів:

Дописати коментар