середу, 1 травня 2019 р.

Престиж-зустріч з шанованою людиною

 Реалізовуючи корпоративний проект «Гордість села» в Гаврилівській бібліотеці Переріслянської ОТГ відбулась зустріч з шанованою, поважною, толерантною, доброю, ввічливою людиною з великої букви – Василем Хабайлюком. 
     Зустріч відбулась в теплій невимушеній обстановці. Завідуюча бібліотекою Марія Мельник ознайомила присутніх з біографічною довідкою Василя Михайловича, його послужним списком. Починав свою діяльність на різних посадах: зоотехніком в сільському господарстві, заступником голови Надвірнянського райвиконкому, заступником голови Надвірнянської райдержадміністрації. З 1998 - 2006 роки – голова районної ради. В 1994 році –депутат обласної ради, і поспіль три скликання депутат районної ради. Нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня (Указ Президента України від 06.12.2001 р.).
     Із 2006 року по 2009 рік працював заступником начальника цеху НГВУ «Надвірнанафтогаз». В даний час перебуває на заслуженому відпочинку. 
    Під час бесіди за круглим столом присутні цікавилися думкою з тих чи інших питань свого односельчанина, на які гість старанно відповідав. При обговоренні різних питань виникала жвава дискусія. 
  Щирі слова подяки, міцного здоров’я висловила Василю Михайловичу завідувачка бібліотеки, а всі разом заспівали Многая і благая літа.






Немає коментарів:

Дописати коментар