вівторок, 22 серпня 2017 р.

Прощання з літом

     Літо – найулюбленіша пора усіх дітей. Але, на жаль воно вже добігає до кінця, а разом з ним наша програма на літніх канікулах. Всі заходи, що проводились влітку в рамках акції «Літні канікули з книгою» були спрямовані на зближення дітей із скарбницями книжкової мудрості, заохочення їх до читання дитячих журналів, спілкування з однолітками про прочитане, виховання любові до книги, яка в свою чергу, прививає їм кращі моральні якості. Впродовж літніх місяців для дітей проводилися різноманітні заходи: гра-змагання «Чи уважний ти читач?», найрізноманітніші конкурси, цікаві розваги.
     На бібліотечному дворику був облаштований майданчик під відкритим небом, де всі бажаючі на свіжому повітрі знайомилися з дитячими журналами, гортали ілюстровані видання, грали в м‘яча… Популярністю у дітей також користувалася ігрова зона в бібліотеці, адже там вони мали змогу почитати цікаву книжку, малювали, грали в настільні ігри.
     Наша односельчанка пані Оксана Грицяк дуже любить дітей і на днях запросила до себе в гості на літній майданчик наших найменших відвідувачів бібліотеки. В садочку, біля її хати є альтанка, теремок, вітрячок, колисанка, на якій дітвора з радісно забавлялися. Завідуюча бібліотекою Марія Мельник запросила присутніх розказати чи поділитися найкращими ідеями, подіями чи враженнями “Море творчих ідей для допитливих дітей”
Батьки уважно слухали своїх дітей і раділи з того, що вони дорослішають і хочуть все знати. Пані Оксана пригостила всіх вареною кукурудзою і солодкою водичкою. Дітворі дуже сподобався такий відпочинок.





Немає коментарів:

Дописати коментар