вівторок, 15 серпня 2017 р.

Літературні читання поезії Ярослава Ткачівського

     В Гаврилівській бібліотеці відбулися літературні читання до 60-ліття з дня народження українського поета, прозаїка, пісняра і гумориста, сатирика і журналіста Ярослава Ткачівського.
     Завідуюча бібліотекою, Марія Мельник ознайомила присутніх з життєвим і творчим шляхом ювіляра. Нині Ярослав Ткачівський - головний редактор Всеукраїнського літературно-художнього і громадсько-політичного журналу «Перевал», секретар НСПУ і член правління Національної спілки письменників України. Автор більше 30 поетичних та прозових книжок, а також восьми збірників пісень і романсів. Лауреат багатьох літературних премій. Заслужений працівник культури України. Автор інтимної та громадської лірики, а також багатьох поетичних та прозових творів на релігійну тематику. Автор вісьмох збірників пісень і романсів та більше тридцяти книг.
     Читали поезію ювіляра Оксана Грицяк, Раїса Гараздюк «Бог дає драбинку», «Україна», «Помилуй мене, Отче» і інші, а шанувальниця творчості Світлана Сідляр продекламувала гумористичні вірші «Кумедний гороскоп». Всім присутнім  дуже сподобалась поезія ювіляра.
Запрошені мали можливість переглянути книжкову викладку книг Ярослава Ткачівського.


Немає коментарів:

Дописати коментар