четвер, 8 серпня 2024 р.

"Котик - муркотик" - до Всесвітнього дня кішок!

     День кота - це добре і миле свято, присвячене найпопулярнішим домашнім тваринам у світі та їхнім власникам. Коти роблять наше життя радіснішим і веселішим, і навіть їхні витівки розчулюють господарів, а не дратують їх.
     Всесвітній день котів святкують 8 серпня вже протягом 20 років. Тому сьогодні чудовий привід порадувати своїх пухнастиків обіймами та смаколиками.
   Сьогодні в Гаврилівській бібліотеці пройшло свято «Котик – муркотик», саме про них – пухнастих, чорних, рудих і різнокольорових. Діти прийшли на свято з своїми улюбленцями – котиками. Марія Мельник ознайомила присутнім з історією свята, розповіла цікаві факти та прикмети про кішок. Діти уважно слухали та щиро посміхались.   
         Активно та з великим задоволенням декламували вірші про котиків: Мілана Андрусишин, Максим Грицяк, Ангеліна Гавкалюк. Всі присутні в бібліотеці розказували скоромовки, забавлянки, прислів’я, приказки та переглянули відео «Коти та їх звуки».
     Наприкінці свята завідувачка бібліотекою звернулася до присутніх: «Дорогі діти, наше свято добігло кінця. Привітайте своїх хвостатих улюбленців. Приголубте, пригостіть їх смаколиками. Але пам’ятайте, що вони потребують вашої уваги не тільки в свято, а кожного дня . Бережіть котиків ,бо ми відповідаємо за тих кого приручили».
       На завершення фотографувалися з котиками. Веселі, з щасливими усмішками на обличчях діти покидали бібліотеку.











Немає коментарів:

Дописати коментар