субота, 1 червня 2024 р.

«Дітям –радість, дітям-сонце, дітям-мир і доброта»--відкриття літнього бібліо-кафе

   Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Діти – це наше майбутнє, а значить майбутнє нашої держави.
  Сьогодні в Міжнародний день захисту дітей в Гаврилівській бібліотеці відбулося свято невгамовних дітлахів «Дітям –радість, дітям-сонце, дітям-мир і доброта», яке підготувала Марія Мельник.
  Активно та з великим задоволенням гарно з інтонацією декламували вірші Мілана Андрусишин, Дарина Грицків, Софія Хабайлюк, Ікавець Денис та співали пісеньку «Якщо сумно тобі у дорозі».
    Активно діти прийняли участь у цікавій програмі – хитромудрі загадки, казкові вікторини, ігри «Ключик від літа», «Я», «Знайди прищіпку», «Естафета з кулькою», «Хто швидше», «Перетягування канату», «Не пролий ані краплі».
    Дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій. То ж хай буде у світі мир, хай всіх нас вітає кожного дня привітне сонечко, хай цвіте на личках дітей радісна усмішка і хай дзвенить веселий дитячий сміх.
    Присутні на святі отримали багато знань, позитивних емоцій та море задоволення. Та на цьому свято дитинства не завершується, адже попереду найулюбленіша пора усіх школярів - літні канікули. Проте, книга влітку не відпочиває, так само, як і бібліотека. Проводьте з користю свій вільний час, а ми чекаємо на вас щоднини на майданчику читання «Під відкритим небом» біля бібліотеки.














Немає коментарів:

Дописати коментар