неділю, 30 квітня 2023 р.

Освячення банерів ГЕРОЯМ

    30 квітня після служби Божої священниками нашої парафії Романом та Юрієм було відправлено панахиду і освячено банери ГЕРОЯМ, які загинули за Україну: Дмитру Ткачу, Михайлу Федорчаку, Степану Петрику. Всі разом молилися та співали «Вічная пам’ять».
    Виступив староста села Василь Грицків, подякував депутатам Переріслянської сільської ради, робітникам Володимиру Мельнику, Ярославу Макарському та небайдужим людям, які долучилися до збору коштів.
    Долучилася до цієї справи завідувачка Гаврилівською центральною бібліотекою, яка організувала збирання коштів на виготовлення банерів; замовлення і доставка бруківки; придбання і встановлення металічних труб; залучення людей для заливання стяжки під банери; доставка піску, щебеню; фарбування металічних труб; придбання синьо-жовтого і червоно-чорного прапорів; туй і квітів.
  Вшанувати пам'ять Героїв, прищеплювати любов до Батьківщини, виховати патріотичну свідомість, завідувачка бібліотекою Марія Мельник з активними користувачами підготувала читання патріотичної поезії односельчанки Галини Чик. З болем у серці декламували вірші Ірина Грицяк, Софія Грицяк, Анна Грицяк, Влада Куєвда, пісню «Квіти мінних зон» виконала Іванна Одокій.





Немає коментарів:

Дописати коментар