середу, 12 квітня 2023 р.

Хресна дорога в Надвірнянській міській бібліотеці

      Господи Ісусе Христе, Ти йшов Хресною дорогою по грубому колючому камінні. Воно тяжко ранило Твої пресвяті ноги. А сьогодні моя Україна йде своєю Хресною дорогою,йде по камінні, руїнах, обгорілій землі. Ми складаємо сьогодні перед тобою важкі тягарі наших сердець, що страждають разом з нашою Батьківщиною. Жертвуємо нашу молитву за Україну. Молимося за те, щоб закінчилася війна, щоб ми перемогли і настав мир.
    12 квітня завідувачка Гаврилівською центральною бібліотекою Марія Мельник з активними учасниками з благословення отця Романа провела Хресну дорогу «Беремо хрест на плечі разом з Україною» в Надвірнянській міській публічній бібліотеці.
   Учасники: Ірина Грицяк, Анна Грицяк, Яна Олійник, Ірина Павелюк, Вероніка Богдан, Ангеліна Гаврильчук, Анна Сідляр, Тетяна Сідляр, Марія Грицяк, Тетяна Олійник, Влада Куєвда. Анжеліка Хабайлюк виконала пісню «Ішла по небі Божа Мати», Ірина та Наталія Грицяк – пісня «Нехай не плаче Божа Мати». Всі учасники виконали пісню - молитву « За все Тобі я дякую».
      На завершення о. Роман наголосив, що така спільна молитва є чудовою нагодою до глибшого усвідомлення дітьми про несправедливий засуд і смерть Христа. Подякував всім і подарував образки.




Немає коментарів:

Дописати коментар