вівторок, 31 травня 2022 р.

«Дітям –радість, дітям-сонце, дітям-мир і доброта»

     Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Діти – це наше майбутнє, а значить майбутнє нашої держави.
     Напередодні Міжнародного дня захисту дітей в Гаврилівській центральній бібліотеці відбулося свято невгамовних дітлахів «Дітям –радість, дітям-сонце, дітям-мир і доброта», яке підготувала Марія Мельник.
    Активно та з великим задоволенням гарно з інтонацією декламували вірші Яна Олійник, Анна Грицяк, Ірина та Наталія Грицяк, Анна та Тетяна Сідляр, Ганна Сідляр, Оксана Іванишин, Софія та Соломія Андрейчук, Вероніка Богдан, Тетяна Воробець, Вероніка та Вікторія Демчук, Віталія Хабайлюк.
    Музичним дарунком вітала присутніх Софія Демчук піснею «Долоньки». Яна Олійник та Оксана Іванишин – піснею «День народження» іменинників Вероніку і Вікторію Демчук та Софію Андрейчук. Завідувачка бібліотекою подарувала квіти і невеличкі подарунки.
    Активно діти прийняли участь у цікавій програмі – хитромудрі загадки, казкові вікторини, ігри «Ключик від літа», «Я», «Змійка», «Сороконіжка», «Знайди прищіпку», «Естафета з м’ячем», «Копійка гривню береже», «Запитання з банки», «Біг з тенісним шариком».
     Дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій. То ж хай буде у світі мир, хай всіх нас вітає кожного дня привітне сонечко, хай цвіте на личках дітей радісна усмішка і хай дзвенить веселий дитячий сміх.
    Присутні на святі отримали багато знань, позитивних емоцій та море задоволення. Та на цьому свято дитинства не завершується, адже попереду найулюбленіша пора усіх школярів - літні канікули. Проте, книга влітку не відпочиває, так само, як і бібліотека. Проводьте з користю свій вільний час, а ми чекаємо на вас щоднини на майданчику читання «Під відкритим небом» біля бібліотеки.
















Немає коментарів:

Дописати коментар