неділю, 12 червня 2022 р.

Дефіле «Моя лялька»

     Всесвітній день ляльки відзначають щороку у другу суботу червня з 1986 року. Свято створене не просто для того, щоб відзначити ту чи іншу ляльку, в цей день можна проявити свою любов і турботу до близької людини, подарувавши їй улюблену ляльку.
   Лялька – це улюблена іграшка для людей усіх вікових категорій. З нагоди свята сьогодні в Гаврилівській центральній бібліотеці було весело і цікаво. Сюди прийшли діти різного віку і навіть дорослі. Марія Мельник ознайомила присутніх з історією виникнення ляльки, як виникла ідея відзначення, та поділилася цікавими фактами.
   Всі присутні із захопленням дивилися лялькові вистави по казках: «Червона шапочка», «Хатинка» та «Лисичка і журавель». Акторами були: Анна Грицяк, Яна Олійник та Оксана Іванишин. Найменші користувачі бібліотеки дуже люблять казки. Вони тихенько сиділи, уважно слухали і з цікавістю дивились на лялькових героїв, які їм дуже сподобалися. Після кожної казки плескали в долоньки, щиро сміялися, запитували про наступну зустріч з казкою.
   За допомогою казок діти вчаться реагувати на різні життєві ситуації, вчаться гарних манер поведінки.
    Для присутніх в книгозбірні організована виставка-інсталяція гарних, яскравих ляльок. Діти з радістю дарували для бібліотеки ляльки.
     На згадку про цікаві зістрічі з казкою діти робили селфі з лялькою.












Немає коментарів:

Дописати коментар