неділю, 9 травня 2021 р.

Літературно-музичне свято"Матуся наша – ангел на землі".

     Мама! Матуся! Ненька рідненька! Скільки ніжності у цьому слові! Мама - всьому початок! Мама - Берегиня роду! Мама - це той центр, який єднає всю родину, символ усього найкращого, найдобрішого, найсвятішого.
     Вшановуючи День матері завідувачка Гаврилівською центральною бібліотекою Марія Мельник підготувала і провела літературно-музичне свято  "Матуся наша – ангел на землі".
        З уст ведучих Марії та Володимира Мельника лунали теплі, щирі, прекрасні слова вдячності та любові для найдорожчих у світі людей, перш за все – Матір Божу - Діву Марію, рідну маму і матір Україну.
    Учасники: Анна Грицяк, Ірина Грицяк, Тетяна Вельган, Вікторія Коваль, Василь Сідляр, Вероніка Богдан, Вероніка Мартишкіна вітали матерів теплими, ніжними словами та дарували їм квіти. Адже Мати – це та, хто дала їм життя, дала можливість з’явитися на цей світ, побачити сонце та небо, пробігтись зеленою травицею, проявити себе у цьому світі. Навіть, коли мама багато чого забороняє їм робити, життя, яке вона дала, дає можливість синам і дочкам проявити себе, творити, працювати, нести добро і тепло своєї душі ближнім.
      Музичні дарунки «Пісня про матір», «Мамо, матусю», «Мамо моя, голубко сива» прозвучали від Христини , Анжеліки та Віталії Хабайлюк , Софії Демчук, Назарія Романюка та Володимира Коваля.
       Вам, любі наші матері, щастя земного, здоров'я доброго, хай горе обминає родини ваші, а Матір Божа вас оберігає.







Немає коментарів:

Дописати коментар