суботу, 15 травня 2021 р.

«Європа без кордону, це можливо!»

     Згідно Указу Президента України з 2003 року в Україні святкують День Європи у третю неділю травня. Цей день став символом нового початку вільного та успішного шляху, мирної співпраці між суверенними націями, що грунтується на спільних цінностях та інтересах, миру, солідарності, демократії, добробуту людей та верховенства права. Прагнення до європейського рівня життя, європейських цінностей і стандартів став європейський вибір нашої країни.                  Урочисте свято приурочене Дню Європи відбулося в Гаврилівській книгозбірні. Завідувачка бібліотекою Марія Мельник за допомогою мультимедійної презентації ознайомила присутніх із культурою, історією та традиціями країн Європи, а також наголосила, що свято День Європи в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного українця.
     Модераторами цього дійства  Вікторія та Влада Куєвди. Присутні на святі - учні 9 -А класу зі своїм класним керівником Лілією Молитовник  переглянули відеофільм про створення ЄС.
    На завершення свята Марія Мельник подякувала всім учасникам, присутнім і побажала добра, мирного неба над головою, злагоди в родинах, радісного та незабутнього дитинства.
     Живімо з Європою!
     


Немає коментарів:

Дописати коментар