середу, 11 грудня 2019 р.

Правовий вернісаж

    З 10 по 14 грудня в Україні стартує Всеукраїнський тиждень права – масштабна серія заходів, покликаних сприяти підвищенню правової освіченості та правової свідомості громадян, ознайомлення із базовими знаннями про свої права та уміння використовувати їх на практиці і, за потреби, захищати. Особливу увагу в цьому питанні слід приділяти правовому вихованню дітей та молоді. Бібліотеки не стоять осторонь, спрямовують роботу на підвищення правової культури, переймаються проблемами нашого юного покоління, бо від того, як сьогодні ми виховуємо, опікуємося, залежить, як ми житимемо завтра.
    В рамках проведення тижня права 11 грудня в Гаврилівській центральній бібліотеці відбувся правовий вернісаж «Свої права ти добре знай, їх шануй і оберігай». Учасники одержали кваліфіковані відповіді на правові питання, які їх цікавили. Модератор заходу завідувачка бібліотекою Марія Мельник провела правову розминку, під час якої присутні мали змогу перевірити і закріпити свої знання з права.
    Молодь почерпнула від зустрічі багато цікавої та корисної інформації: про дотримання прав та свобод громадян, зокрема, підлітків, як не стати жертвою або учасниками злочину, що робити, щоб уникнути насильства тощо.
                                        



Немає коментарів:

Дописати коментар