вівторок, 17 грудня 2019 р.

Ляльковий театр в бібліотеці

     Робота бібліотекаря з маленькими читачами – це цікава, творча індивідуальна і щоденна праця. Сучасна бібліотека вже давно відійшла від нав’язування "правильних" книг. Ось і сьогодні до Гаврилівської центральної бібліотеки завітали учні 1-А і 1-Б класів зі своїми наставниками Наталією Вельган та Світланою Андрусяк. 
      Завідувачка бібліотекою Марія Мельник провела перше знайомство малечі з бібліотекою, записала їх до книгозбірні і ознайомила з правилами користування. Маленькі читайлики подивились лялькові вистави «Лисичка-сестричка і вовк пані-брат» та «Лисичка і півень» у виконанні молодих акторів Тетяни Бойко та Наталії Варищук. Прем’єра лялькової вистави для дітей – це завжди яскрава, незабутня і хвилююча подія, незалежно від віку. Для них – це вдалий крок особистого зростання, творчого самовираження. 
       Дітям цікавий ляльковий театр. Бо вдома у них є різні іграшки, але вони не рухаються і не ходять, нічого не розповідають і нічого не запитують. А тут ляльки все вміють і, крім того, ведуть з малечею цікаву розмову. 
      Дитяча аудиторія - найщиріша у світі, обманути її дуже важко. Малеча була в захваті від вистав. Не зважаючи на те, що казки здебільшого вже давно їм знайомі, діти однаково затамувавши подих, дивилися всі вистави. Разом із героями хвилювалися та сміялися від жартів.
Маленькі гаврилівчани так захопились сценічним дійством, що пообіцяли частіше приходити з своїми батьками до бібліотеки.





Немає коментарів:

Дописати коментар