пʼятницю, 18 жовтня 2019 р.

Кінолекторій в бібліотеці

    14 жовтня в день свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника Вітчизни після Святої Літургії з благословення пароха с.Гаврилівка о.Романа Григораша, за сприяння завідувача Гаврилівською центральною бібліотекою Марії Мельник, молодіжної парафіяльної спільноти Божої любові в приміщенні бібліотеки відбувся перегляд документального фільму, приурочений 30-й річниці про вихід УГКЦ повністю на території нашої країни з підпілля.
  Перед переглядом кіколекторію керівник молодіжної спільноти “Агапе” брат Іван Молитовник розповів парафіянам про тернистий шлях нашої церкви сповнений важкими ув’язненнями, переслідуваннями, щоб ми тепер могли вільно ходити до церкви, молитися і плекати віру в Бога передану від батьків. 
   Фільм розпочався з розповіді нашого отця і глави церкви Блаженнішого Святослава Шевчука, де предстоятель чітко окреслив найважливіші аспекти віри, молитви катехизації, святої літургії та праці з молоддю. Також закликав молитися за наших воїнів і бути живими діяльними християнами не на словах, а своїм власним прикладом свідчити Христа в теперішньому світі . 
    Щиру подяку за підтримку висловили завідувачці бібліотеки Марії Мельник та всім присутнім, які виявили бажання переглянути фільм про нашу церкву і про наших воїнів на Сході країни.



Немає коментарів:

Дописати коментар