вівторок, 17 липня 2018 р.

Липень – екватор літніх канікул

     Літо для бібліотек – це пора творчості, фантазії, активізації усіх форм індивідуальної та масової роботи з читачами-дітьми, можливість ближче пізнати їх. Працівники книгозбірні надають можливість корисно і приємно провести свій вільний час дітям впродовж літніх канікул.
      Багато різноманітних заходів для дітей по організації змістовного дозвілля вже проведено, однак багато ще попереду. До роботи зі своїми користувачами молодшого, середнього та старшого шкільного віку бібліотекарі підходять цікаво і творчо. Ми проводимо літературні, тематичні ранки, конкурси, вікторини, ігри-мандрівки, години задушевної розмови, спілкування, брейн-ринги, літературні аукціони.
     Сьогодні до бібліотеки завітав табір «Божої любові», який діє при церкві Архистратига Михаїла з семінаристом Іваном Молитовником. Весело та цікаво проходила розважально-ігрова програма "Майбутнє - це ми", під час якої діти відгадували загадки, впізнавали казкових героїв, брали участь у грі-вікторині "Місце зустрічі - острів Всезнайки".
     Завідуюча бібліотекою, Марія Мельник провела творчий конкурс на найкращу рекламу книги "Розкажу з любов’ю я про книгу".
       Діти добре провели своє дозвілля.


Немає коментарів:

Дописати коментар