суботу, 20 травня 2017 р.

Флеш-моб "В Європу з Україною в серці".

     Згідно Указу Президента України з 2003 року в Україні святкують День Європи у третю неділю травня. Цей день став символом нового початку, вільного та успішного шляху, мирної співпраці між суверенними націями, що грунтується на спільних цінностях та спільних інтересах, миру, солідарності, демократії, добробуту людей та верховенства права. Прагнення до європейського рівня життя, європейських цінностей і стандартів визначило європейський вибір нашої країни.
              Ми - українці, і це звучить гордо.
              Вивчи історію й мову свою.
                                                                        Буде пишатись тобою Європа.
                                                                        Буде вітати твою зорю.
     Гаврилівська бібліотека організувала і провела флеш-моб "В Європу з Україною в серці" на подвір’ї сільської школи. Завідувач бібліотекою Марія Мельник розповіла про європейські цінності, традиції країн ЄС.
     Всі учасники флеш-мобу були задіяні, вони тримали в руках прапорці Євросоюзу і України, але найактивнішими були Іван Сідляр, Софія Казюк, Таня Бойко, Віта Химинець, Наталя Іванишин, Марія Мороз, Таня Гараздюк, Вітя Федюк, які читали вірші про Європу та Україну. Модераторами цього дійства були Христина Хабайлюк та Тарас Воробець. У виконанні Христини Хабайлюк і Настя Вельган прозвучали пісні "Україна", "Україна - це ми!", яку підспівували всі учасники флеш-мобу.
     Заступник директора школи з навчальної роботи Володимир Одокій подякував музичному керівникові Роману Мельнику та всім його учасникам. Односельчани позитивно сприйняли таке велике свято і були приємно вражені від побаченого.

Немає коментарів:

Дописати коментар