понеділок, 19 грудня 2022 р.

"По Вкраїні з краю в край ходить Святий Миколай"

      День Святого Миколая – свято, на яке з нетерпінням чекають діти, які рано в цей день знаходять під подушкою чи біля ліжечка солодкі подарунки. Саме з Миколая в Україні розпочинається цикл зимових свят. Цього року на дива чекають не лише діти, а й дорослі – кожному з нас хочеться, щоб війна закінчилася якнайшвидше.
    Про джерело справжньої святості і доброти, постаралися донести користувачі Гаврилівської центральної бібліотеки у своїх віршах і піснях для своїх односельчан.
   Сьогодні в церкві Архистратига Михаїла після Святої літургії відбулося свято "По Вкраїні з краю в край ходить Святий Миколай", яке підготувала завідувачка бібліотеки Марія Мельник. За Миколая був Володимир Мельник, ангел Оксана Іванишин, учасники свята були Анна Грицяк, Софія Демчук, Соломія Андрейчук, Тетяна Воробець, Вероніка Гавкалюк, Інна Шуляк, Ігор Хабайлюк, Соломія Ломиш, Анастасія Коцюбан.
     На завершення свята заспівали пісню "Ой хто, хто Миколая любить", а всі присутні в церкві приєдналися до співу. Отець Роман подякував і подарував образки всім учасникам заходу, а Миколай подарував солодощі всім присутнім дітям в церкві. Свято пройшло дуже цікаво і святково.




Немає коментарів:

Дописати коментар