понеділок, 14 лютого 2022 р.

Книги в дарунок (до Міжнародного дня дарування книг)

      Те, що книжки – найкращий подарунок, має кілька причин. Вони, як відомо, допомагають нам зрозуміти світ, але насамперед книжки відкривають нам самих себе.
     14 лютого – Міжнародний день книгодарування, що активно відзначається у всьому світі з 2012 року. Офіційно цей день можна назвати Днем закоханих у книжки. Історія свята розпочалася з маленької традиції в родині американського книжкового блогера Еммі Бродмур, де на День усіх закоханих дарували одне одному та дітям книги.
       Під час читання людина творить свій світ, де без поспіху може докладно вивчити певну тему. А сам процес читання і є часом на «подумати», адже ви погоджуєтеся з чиєюсь думкою, вона спонукає вас до власних роздумів і появи нових ідей.
   Жителі села Гаврилівка і активні користувачі бібліотеки Віка та Влада Куєвди, Світлана Ласкович, Іван Гавкалюк та Оксана Коваль в Міжнародний день дарування книжок виявили бажання подарувати книгозбірні книги.
     Книжка – це час для себе і відкриття того потенціалу, який у нас закладений. Здійснюйте ці відкриття самі і допомагайте їх здійснювати іншим, даруючи книжки.



Немає коментарів:

Дописати коментар