середу, 9 лютого 2022 р.

"Калині Ватаманюк - 75"

    Калина Ватаманюк – відома журналістка на Західній Україні та за її межами, талановита духовна письменниця, член спілки письменників України, володарка Золотого пера.
     До 75-річного ювілею талановитої письменниці в Гаврилівській центральній бібліотеці пройшла літературна мандрівка "Духовна краса Калини Ватаманюк" . Марія Мельник, зав.бібліотекою, ознайомила присутніх з біографією та творчим шляхом ювілярки, а також з книгами, що вийшли з під її пера: "Від лиця твого, Господи, судьба моя іде...", "Між хрестами і зорями", "Ми - діти світла", «Сад моїх журавликів» та "Очима душі".
     Книги Калини Ватаманюк допомогли не одній людині укріпитися на шляху християнського життя, перебороти багато труднощів, іншими духовними, очима подивитися на світ.
     Інколи хочеться прочитати щось для душі, а в книгах Калини Ватаманюк досить часто можна знайти такі рядки, які, напевно дійсно взяті із буденного нашого життя. В її творах написані уроки духовної краси, від яких залежить наша доля, наше життя. Авторка веде читача у світ добра, милосердя і любові, відкриває віконце духовно–пізнавального світу через слово.
     Популярність творів Калини Ватаманюк відкривають читачеві дію Промислу Божого в долях багатьох людей, в долі конкретної людини яка живе поруч з тобою, на «цьому місці і в цей час».           Після цікавої літературної мандрівки за книгами письменниці присутніх зацікавили книги, які вони взяли додому почитати.


Немає коментарів:

Дописати коментар