середу, 1 грудня 2021 р.

"Що ми знаємо про СНІД?"

 1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Вся світова спільнота цього дня говорить про СНІД, про масштаби трагедії і про те, що ця чума насправді загрожує існуванню людства. Щороку Гаврилівська центральна бібліотека збирає у своїх стінах молодь, щоб цього дня приєднатися до мільйонів людей в усьому світі та нагадати про важливість спільних зусиль в боротьбі з цією хворобою.
   Під час тренінгу "Моє право" учні активно спілкувались та ділились своїми думками, висловлювали своє ставлення до ВІЛ-інфікованих людей. Вчилися пов`язувати свої особисті поведінкові ризики із можливими наслідками та розробляли особисті профілактичні стратегії. Молоде покоління створило квест "Червону стрічку носять небайдужі!", на якій на згадку залишили свої підписи.
   Завідувачка Марія Мельник люб`язно провела цікаву розмову та закликала усіх присутніх зробити правильний вибір, адже поняття "щастя" у кожного різне, і перш ніж діяти, необхідно добре подумати. Заключним етапом стала вікторина "Що ми знаємо про СНІД?"



     

Немає коментарів:

Дописати коментар