неділю, 19 грудня 2021 р.

"Святий Миколаю, прийди до нас з раю"

       День Святого Миколая – один із бажаних, довгоочікуваних і радісних днів в усьому році. Всі його чекають з великим нетерпінням, щоб попросити здійснення своїх найзаповітніших мрій. Миколай Чудотворець – покровитель дітей, який приходить проти ночі 19 грудня та кладе слухняним діткам під подушку смаколики, подаруночки. А неслухи отримують лише різочки, аби замислилися про свою поведінку в новому році. Про джерело справжньої святості і доброти, постаралися донести користувачі Гаврилівської центральної бібліотеки у своїх віршах і піснях для своїх односельчан.
     І сьогодні таким радісним і веселим прийшов Святий Миколай до церкви Архистратига Михаїла. Після Святої літургії відбулося свято "Святий Миколаю, прийди до нас з раю", яке підготувала завідувачка бібліотекою Марія Мельник. Учасники свята: за Миколая був Володимир Мельник, ангели – Наталія та Ірина Грицяк, Анна Грицяк, Анастасія Романюк, Вероніка та Вікторія Демчук, Анна та Тетяна Сідляр, Василь Сідляр, Вероніка Богдан, Ганна Сідляр, Тетяна Воробець, Анна Гавкалюк, Андріана Пинчук, Вікторія Павлюк, Артем Приймак. Святково зіграли сценку Святослав Гринишин – батько, Віталія Хабайлюк – Маруся, Яна Олійник – мати. Музичні дарунки прозвучали від Софії Демчук «Миколай, ти до нас завітай» і Анжеліки Хабайлюк «Ходить по землі святий Миколай». Миколай подарував малечі подарунки, а взамін отримав задоволення від віршів і пісень. Отець Роман подякував всім учасникам заходу, побажав всім присутнім любові, добра, достатку в кожній родині, і доброти і милосердя у кожній душі.
    В кінці свята заспівали пісню "Ой хто, хто Миколая любить", де всі присутні в церкві приєдналися до співу. Свято в церкві закінчилось і наші маленькі учасники з позитивними емоціями пішли у бібліотеку продовжувати свято.








Немає коментарів:

Дописати коментар