середу, 4 серпня 2021 р.

"СМАКУЙ ЛІТО З КНИГОЮ!"

    Літо… Ця чудова і тепла пора принесла свої дарунки і канікули, подорожі й ігри, а ще безліч спостережень і запитань. Пора, коли діти мають чудову нагоду поринути у світ цікавих книг, познайомитися з творчістю нових письменників, відкрити для себе нових героїв, пізнати світ та отримати насолоду від читання.
     4 серпня завідувачка Гаврилівської книгозбірні разом із користувачами відправилася в цікаву та веселу бібліо-мандрівку «Смакуй літо з книгою!». Літні канікули у розпалі, а зустріч із книгою – це завжди свято. Розважально-ігрова програма переросла у фейєрверк веселощів, гарного настрою, ігор, конкурсів, літературних вікторин. Весело й цікаво пройшли вікторини «Сузір’я читайликів», «Казкова вікторина». Грали в рухливі ігри «Передай далі», «Перегони на трьох ногах», «Естафета з м’ячем». Яна Олійник підготувала гру «Пошук», де дітлахи активно підключилися.
    Цікавим завершенням бібліо-мандрівки стали веселі забави на спортивному майданчику, який був створений завдяки проєкту «Створення спортивного майданчика в селі Гаврилівка – інвестиції в здоров’я дітей та молоді» (2019), в якому завідувачка Гаврилівською бібліотекою Марія Мельник здобула перемогу.













Немає коментарів:

Дописати коментар