четвер, 12 серпня 2021 р.

Ось і знову казкові герої йдуть до вас.

   Днями в Гаврилівській центральній бібліотеці в черговий раз було весело та цікаво. Сюди прийшло багато дітей різного віку і навіть дорослі, щоб подивитись лялькові вистави за  казками: «Хатинка», «Червона шапочка» та «Колобок».
     Найменші користувачі бібліотеки дуже люблять казки. Вони тихенько сиділи, уважно слухали і з цікавістю дивились на лялькових героїв, які їм дуже сподобалися. Після кожної казки плескали в долоньки та щиро сміялися.
  Лялька-рукавичка одягнута на руку враз стає "живою". Іграшка яка рухається тягнеться до дитини руками, веде з нею діалог і розповідає казку, чим викликає справжнє захоплення у глядачів. Малим дітям це цікаво і їм відразу хочеться помацати таку іграшку, розгадати її секрет. Старші діти із задоволенням стають учасниками лялькових вистав.
   Завідувачка бібліотекою Марія Мельник провела цікаву гру-вікторину, в якій діти брали активну участь.
    Присутні отримали море задоволеня, багато позитивних емоцій, незабутні відчуття та пізнали багато нового, запитували про наступну зустріч з казкою. На згадку діти фотографувалися з акторами і з цікавим захопленням розглядали ляльки та надівали собі на руки.
 



Немає коментарів:

Дописати коментар