понеділок, 19 липня 2021 р.

Ляльковий театр в бібліотеці

   Ось і проходить літо, а з ним і літні канікули - найулюбленіша пора усіх дітей. З початком літніх канікул в Гаврилівській центральній бібліотеці діє програма літніх читань "Розпочались канікули - сумувати ніколи". Літні читання сприяють створенню комфортного бібліотечного середовища, популяризації нових книг, проведенню змістовного дозвілля, творчих конкурсів.
    Сьогодні сільська бібліотека – це не тільки місце в якому можна почитати книжку, це ще й - величезний простір для виховання творчої особистості. Мені, як завідуючій бібліотекою, хочеться щоб тут було цікаво, тому й дальше продовжую роботу лялькового театру.
    Театр ляльок — це театральне видовище, в якому діють ляльки, що рухаються за допомогою акторів. Віднині дружня й весела компанія казкових персонажів: Лисички, Зайчика, Півника, Бібабунця і решта звірят поселяться у Гаврилівській книгозбірні. Ляльковий театр відкриє дітям двері у захоплюючий світ мрій, фантазій і цікавих історій.
   Сьогодні в бібліотеці пройшли лялькові вистави: "Котик, півник і лисиця" та "Бібабунець і курочка", де акторами були: Андрій Гавкалюк, Ангеліна та Дарина Гаврильчук, Володимир Мельник та Яна Олійник.
    Дітям було дуже цікаво, весело, адже вони з приємністю та користю  провели свій вільний час.
  Завідуюча бібліотекою Марія Мельник подякувала всім присутнім, ознайомила з акторами ляльок і запевнила, що такі дійства будуть частіше проходити в бібліотеці. Присутні з радістю фотографувалися з акторами і ляльками.
    І в дощ і в літню спеку, ми будемо раді бачити вас у бібліотеці!






Немає коментарів:

Дописати коментар