пʼятницю, 9 липня 2021 р.

"Чарівний світ шоколаду"

      11 липня любителі солодкого відзначають Всесвітній день шоколаду. День шоколаду вперше був придуманий французами в 1995 році. Багато хто визнає, що шоколад це наркотик, від якого важко відмовитися.
  Шоколад – це прекрасна можливість поласувати своїми улюбленими солодощами, поекспериментувати на кухні і подарувати собі і своїм близьким гарний настрій. Влаштовувати шоколадні дні можна набагато частіше, ніж один раз на рік. Це точно піде на користь всій родині і подарує не тільки нові кулінарні шедеври, а й море позитивних емоцій.
   Напередодні Всесвітнього дня шоколаду в Гаврилівській центральній бібліотеці відбулося чергове засідання клубу «Недільна світлиця», де завідувачка Марія Мельник провела дегустацію шоколадних смаків улюблених ласощів, ознайомила присутніх з історією шоколаду, основними видами та властивостями. Доповнили розповідь Світлана Макарська, Мирослава Клим’юк та Галина Демчук. Членкині клубу мали змогу поспілкуватися, обмінятися рецептами кулінарних та вишуканих страв з шоколаду. Існує велика кількість варіацій на тему того, що можна зробити з шоколаду і кожна з них, без сумніву, знайде своїх шанувальників.
     На закінчення присутні мали можливість поласувати нутеллою з хлібчиком, білим, чорним та молочним шоколадом, різними цукерками, круассанчиками з горячим шоколадом. 
     Не тільки для малюків, а й для величезної кількості дорослих шоколад – це улюблена солодкість з дитинства, яка ніколи не набридне. У світі дійсно мало хто може встояти перед такою солодкою спокусою.





Немає коментарів:

Дописати коментар