неділю, 31 травня 2020 р.

"Світлішає на світі, коли радіють діти"

     1 червня – Міжнародний День захисту дітей, який відзначається щорічно у багатьох країнах світу. Діти – це наше майбутнє, а значить майбутнє нашої держави. Ми маємо зігріти теплом і любов'ю кожне дитяче серця, щоб наші сини і дочки знали, що ми їх дуже любимо і хочемо їм радісного й безхмарного дитинства! Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі щодня, щохвилини були радісними і щасливими, відчували мамине тепло, ласку і батьківське міцне плече. Дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій.
     Напередодні цієї дати завідувачка бібліотекою Марія Мельник підготувала і дистанційно провела свято до дня захисту дітей «Світлішає на світі, коли радіють діти».
    Учасники: Світлана Андрусяк з своїми діточками Веронікою та Захаром, Світлана Гавкалюк, Анна Грицяк, Вікторія та Вероніка Демчук, Галина Романюк з своєю дочкою Яною, Оксана Сідляр з своїми дочками Тетяною і Анною, Наталія Ців’юк, Вікторія Приймак, Соломія Лахманюк, Анастасія Андрусяк.
    Окрасою онлайн-свята були пісні «Діти України» та «Любіть Україну» у виконанні Христини Хабайлюк, Софії Демчук. Також порадувала глядачів Вероніка Андрусяк своїм танцем «Нехочуха» та піснею «Ой за гаєм, гаєм».
    Дитинство – найщасливіший час для багатьох з нас, ми завжди з теплими почуттями згадуємо роки нашої молодості й дитинства, так давайте ж робити всі зусилля, щоб наші діти, діти нашого часу могли з посмішкою через кілька років згадувати ті роки, коли вони були маленькими, коли вони росли, і входили в доросле життя. 
      Дорогі діти. Закінчується наше свято. Але літо лише починається. Ми бажаємо вам мирних, веселих, радісних, змістовних канікул, добре відпочити, набратися сил і приходити до нас в бібліотеку. До нових зустрічей!








Немає коментарів:

Дописати коментар