середу, 6 травня 2020 р.

"Матуся рідна, ти джерело мого життя"

       Мати — всьому початок. Мати — берегиня роду, домашнього вогнища. Саме вона є тією ниточкою, яка єднає всю родину. Мама! Мати! Матуся! Скільки спогадів, тепла та ласки приховує це магічне слово, бо називає людину, чия любов не знає меж, чиїми грудьми вигодувала цілий світ. Це перше слово, мовлене нами, на все життя залишається дорогим у серці. У хвилини радості й печалі пташкою надій злітає з наших уст, тамує біль. 
     У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, теплий весняний вітер приносить свято Матері. День матері, одне із найбільш зворушливих свят, що несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, навчить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. 
    Напередодні цього свята завідувачка Гаврилівською центральною бібліотекою Марія Мельник в період карантину підготувала і дистанційно провела родинне свято «Матуся рідна, ти джерело мого життя». 
        Учасники: Світлана Гавкалюк, Аня Грицяк, Ірина та Наталія Грицяк, Володимир Мельник, Андрій та Ярослав Гавкалюк, Іванна Лацко, Яна Олійник, Софія Демчук вітали матерів теплими, ніжними словами та дарували їм квіти. Адже Мати – це та, хто дала їм життя, дала можливість з’явитися на цей світ, побачити сонце та небо, пробігтись зеленою травицею, проявити себе у цьому світі. Навіть, коли мама багато чого забороняє їм робити, життя, яке вона дала, дає можливість синам і дочкам проявити себе, творити, працювати, нести добро і тепло своєї душі ближнім.
      З любов’ю і трепетом у серці Іванна Одокій та Христина Хабайлюк дарували матерям пісні "Мамочка-матуся" і «Рідна мати моя». 
     Вам, любі наші матері, щастя земного, здоров'я доброго, хай горе обминає родини ваші, а Матір Божа вас оберігає.







1 коментар:

  1. Дуже дякуємо за Вашу працю та подаровану радість та втіху!

    ВідповістиВидалити