вівторок, 28 квітня 2020 р.

Залишайся вдома!

   
Кожна книга – це країна і час
З минулого в майбутнє час
Кімната без книг – все одно,
що людина без душі.
О. Довженко
                                
 Карантин, який триває більше місяця, змінив стиль життя усіх жителів планети. Дехто сприймає цей період як відпустку, для когось карантин є справжнім стресом, оскільки у звичайному житті людина активно спілкується. А хтось саме під час усіх можливих обмежень змінює своє життя та опановує нові цікаві заняття або ж займається саморозвитком, читає книги. 
      В рамках акції «Залишайся вдома разом з книгою» Гаврилівська центральна бібліотека продовжує свою роботу в період карантину за допомогою кур‘єрської доставки.
     Милосердя - це один із головних проявів моральності. Увагу до літніх людей необхідно виявляти щодня - турбуватися, вміти слухати, говорити теплі і щирі слова, тим самим допомагати таким людям перебороти почуття самотності, невпевненості в собі та своїх силах, повертати їм віру в себе. Приділяючи увагу людям похилого віку, одиноким, з обмеженими можливостями, молодим матусям, багатодітним цього разу вирішили прийти до них додому.
      Сподіваємося, час проведений з книгою принесе вам, шановні користувачі Гаврилівської бібліотеки, інтелектуальну насолоду і допоможе швидше подолати ці складні зміни, що заполонили весь світ.





Немає коментарів:

Дописати коментар