пʼятницю, 31 травня 2019 р.

"Права дітей - щасливе дитинство"

     Традиційно в перший день літа відзначаємо Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Cаме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і свій рідний край. 
     День захисту дітей – це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою, в майбутньому стали хорошими громадянами своєї країни. 
    До Міжнародного дня захисту дітей в Гаврилівській бібліотеці проведено круглий стіл «Права дітей – щасливе дитинство». Марія Мельник розповіла дітям про їхні права й свободи, визначені Конвенцією про права дитини. Провела ряд цікавих ігор: вікторини, загадки, загадки-обманки, «перевертні» рядків з віршів та лялькову виставу. Найменші користувачі бібліотеки дуже люблять казки. Вони тихенько сиділи, уважно слухали і з цікавістю дивились на лялькових героїв, які їм дуже сподобалися. Після кожної казки плескали в долоньки, щиро сміялися, запитували про наступну зустріч з казкою. На згадку про цікаві зістрічі з казкою, діти фотографувалися з акторами і ще довго, довго обговорювали сюжети казок в бібліотеці.
    Присутні отримали багато знань, море задоволеня, позитивних емоцій та незабутних відчуттів. Та на цьому свято дитинства не завершується, адже попереду найулюбленіша пора усіх школярів - літні канікули. Проте, книга влітку не відпочиває, так само, як і бібліотека. Проводьте з користю свій вільний час, а ми чекаємо на вас щоднини на майданчику читання «Під відкритим небом» біля бібліотеки. 
   Всім-всім променистих усмішок, гарного настрою і відпочинку побажала завідуюча бібліотекою. Тому що сьогодні дійсно добрий день - День захисту дітей! А це ще і перший день літа.
        До Міжнародного дня захисту дітей в бібліотеці представлена викладка літератури "Абетка громадянина", де користувачі мали змогу ознайомитись.






Немає коментарів:

Дописати коментар