середу, 13 лютого 2019 р.

Літературне кафе "Найщиріші привітання у Всесвітній день кохання"

     Валентинів день святкують з давніх пір усі – діти і дорослі, в родинному колі чи з друзями. Це свято пов'язане із історією священника Валентина, який незважаючи на жорстоку заборону потай освячував союзи закоханих. 
     В Гаврилівській бібліотеці-філії пройшла година творчого дозвілля «Найщиріші привітання у Всесвітній день кохання». Присутні почули легенду про свято - чому його називають святом чарівності, романтики і любові, а також дізналися для чого потрібно шукати собі свою половинку? 
     Марія Мельник разом з учасниками провела цікаві конкурси: "Знання - сила", "Питання на засипку", "Кулінарний", "Для вболівальників". Із цікавістю та сміхом відбулась сценка "Щемить в душі туга", де на учасника-хлопця, дівчина-ведуча прищіпала прищепки в різних місцях, а дівчина із зав'язаними очима повинна була швидко знайти всі прищепки і відчепити їх. Веселу сценку «Пантоміму» зіграли Вікаторія Куєвда і Валентина Сідляр. 
   Завідуюча бібліотекою подякувала всім присутнім за проведений захід, а учасниці-іменинниці Валентині дістався приз – «чарівне горнятко». 
    Не зважаючи на холод у приміщенні, молодь була задоволена і в гарному настрої та чудовими емоціями повернулися додому.     







Немає коментарів:

Дописати коментар