пʼятницю, 8 червня 2018 р.

Мистецький колаж «Дитинства світ чарівний»

   У перший день літа ми традиційно відзначаємо Міжнародний день захисту дітей, одне із найдавніших міжнародних свят. Рішення про його проведення було ухвалено Міжнародною демократичною федерацією жінок на спеціальній сесії у листопаді 1949 року. ООН підтримала цю ініціативу та оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.
     В  Гаврилівській бібліотеці-філії провели мистецький колаж  «Дитинства світ чарівний». Діти  складали пазли, лего, відгадували загадки  на різні теми, розмальовували замальовки, малювали  різні малюнки про щасливе та радісне дитинство. Від цього діти отримали море задоволення та незабутні відчуття.
     Про історію Міжнародного дня захисту дітей, про права дитини присутні мали можливість ознайомитись з книжковою виставкою організованою в бібліотеці  "Абетка громадянина"
     

     День захисту дітей – це не тільки свято для самих дітей, це нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.


Немає коментарів:

Дописати коментар