неділю, 24 червня 2018 р.

Бібліопікнік на природі


    Недарма говорять, що природа – наша мати. Вона дає людині все необхідне для життя, хоч ми не завжди можемо оцінити її дарунки. Що може бути кращим за тепле сонце, величні гори, грайливе море, квітучі дерева влітку?
    Але неможливо жити, якщо ти не маєш змоги насолодитися свіжим ранковим повітрям, погратися з маленьким ласкавим кошеням, погрітися на літньому сонечку, вдихнути аромат троянд, побачити високо в небі світ уже неіснуючих зірок. 
    Кожен із нас потребує цих простих радощів час від часу. Маленькі та активні користувачі Гаврилівської бібліотеки разом із завідуючою бібліотеки Марією Мельник днями вибрались на природу читати казки, оповідання, побігати за м’ячем, погратись у різні ігри: "Попади в капелюх", "Зомбі", "Стрибання в мішку", "Королю, королю чи буде війна" та "Мумія". Гра "Зомбі" -виходять по двоє і стають поруч рука в руку. По парах руки зв’язують, а вільними руками, тобто один лівою, а інший правою рукою, повинні загорнути приготований заздалегідь згорток, обв’язати його стрічкою і зав’язати на бантик.
     Таке спілкування з природою допомагає відпочити, розслабитися, набратися сил, змужніти.

Немає коментарів:

Дописати коментар