середу, 23 травня 2018 р.

Флеш-моб "Україна - європейська держава"

                       Ми - українці, і це звучить гордо.
                       Вивчи історію й мову свою.
                       Буде пишатись тобою Європа.
                       Буде вітати твою зорю.

Згідно Указу Президента України з 2003 року в Україні святкують День Європи у третю неділю травня. Цей день став символом нового початку вільного та успішного шляху, мирної співпраці між суверенними націями, що грунтується на спільних цінностях та інтересах, миру, солідарності, демократії, добробуту людей та верховенства права. Прагнення до європейського рівня життя, європейських цінностей і стандартів став європейський вибір нашої країни.
     В Гаврилівській бібліотеці відбулось свято до дня Європи, яке підготувала завідуюча бібліотекою Марія Мельник, де ознайомила присутніх із культурою, історією та традиціями країн Європи і запросила всіх на подвір’я будинку культури на флеш-моб "Україна - європейська держава".
       Модераторами цього дійства були Марія Мороз та Віктор Федюк. Декламували вірші про Україну, Європу Соломія Бойко, Павло Одокій, Анастасія Литвинишин та Аліна Глинчак. Також звучали пісні "Як у нас на Україні", "Це моя земля" у виконанні Іванни Одокій, дует Анастасії Литвинишин і Аліни Глинчак подарував пісню "Музика рідного дому". Всі учасники флеш-мобу були задіяні, вони тримали в руках прапорці Євросоюзу і України і були приємно вражені таким цікавим святом.
      На завершення свята Марія Мельник подякувала всім учасникам, присутнім і побажала добра, мирного неба над головою, злагоди в родинах, радісного та незабутнього дитинства.
        Живімо з Європою!



Немає коментарів:

Дописати коментар