неділю, 10 червня 2018 р.

Свято друзів



     Дружба - це взаєморозуміння і безкорисливість, щирість і довіра, спільні інтереси і точки дотику. Друг ніколи не залишить у біді і завжди прийде на допомогу. Не буде байдужим, може тільки до дрібниць, які і так всім заважають. Він або вона сповнені відвертості, але немає більш надійної людини, щоб зберегти якусь важливу таємницю. Позитивність дружніх відносин важко заперечити. Вона цінувалася завжди і в усі часи.
     Щорічно 9 червня у світі відзначається Міжнародний день друзів. Хоча ця святкова дата вважається неофіційною, але привід для її створення не втратив своєї актуальності. У нашій країні, на жаль, про нього знають зовсім небагато. Однак з кожним роком він набирає все більшу популярність.
     Міжнародний день друзів - це день незалежно від життєвих обставин, ми згадали про своїх друзів і порадували їх. Він може стати відмінним приводом для того, щоб зібратися всім разом галасливої дружною компанією і поділитися новинами. Особливих традицій і звичаїв святкування цієї дати немає.
     Справжні друзі відклали свої справи і завітали до Гаврилівської бібліотеки, щоб побачитися з тими, кого давно не бачили. Друзі розказували про свої плани, почуття, ділилися сокровенним, обмінювалися компліментами.
     Дружбу прийнято визначати як безкорисливі взаємини між людьми, які засновані на довірі, щирості, взаємних симпатіях, загальних інтересах і захопленнях. Саме довіра і взаємне поважне ставлення до думки друга є обов'язковими ознаками дружби.




Немає коментарів:

Дописати коментар