вівторок, 20 червня 2017 р.

Бібліотека на свіжому повітрі «У світі книги чарівної».


      Книга – величезна сила, без неї неможливо уявити життя. Книга розкриває перед читачами чарівний світ краси і добра, вона стає близьким другом і вірним супутником у житті.
     Літо – час шкільних канікул, коли діти відкривають світ і себе в цьому світі. Літнє читання – чудовий час для розширення кругозору дітей та їх творчої уяви.
     Щорічно Гаврилівська бібліотека в рамках проекту «Літні читання» для своїх юних користувачів створює комфортне бібліотечне середовище –проводить цікаві заходи, творчі конкурси, круїзи-вікторини та надає можливість погратися і поспілкуватися з однолітками, популяризує і пропонує нові книги. Адже читання це чудовий час для розширення кругозору дітей.
   Дитинство та юність – це чудова мить, коли луною котиться веселий сміх, йде цікаве навчання, мала людина відкриває для себе цілий світ за допомогою книги і читання.
     На сонячній галявині біля нашої бібліотеки сьогодні було дуже весело. Цікаві літні читання «Твори! Вигадуй! Спробуй!» відбулися в нетрадиційній обстановці. Релакс-закапелок який розподілено на зони відпочинку: «Куточок читання з батьками», «Грайлик-запитайлик», «Ігроманія», а для найменших відвідувачів – «Створи для себе казку».
    У релакс-закапелку оформлено яскраві книжково-ілюстративні виставки: «Моє улюблене хобі», «Скарбничка цікавинок», «Літечко запрошує в книжковий дивограй та тематичні полиці «Найкраші історії про дружбу й кохання», «Літо. Спека. Запрошуємо до бібліотеки».
   Гості нашого релакс-закапелку відгадували загадки, впізнавали казкових героїв, брали активну участь у вікторині «Літературний базар», знайомилися з цікавою, новою книжкою.
      Небайдужими до літніх читань були і дорослі відвідувачі, які читали газети та переглядали журнали на свіжому повітрі.
     Працівники бібліотеки Марія Мельник та Марія Глинчак заохочують дітей до читання, адже це цікаво, весело та корисно. Тож приходьте до бібліотеки, щоб поринути в цей цікавий світ книги! Чекаємо з нетерпінням на вас, дорогі користувачі!


Немає коментарів:

Дописати коментар