суботу, 6 квітня 2024 р.

"Чарівний світ мультфільмів"

   Вже протягом 20 років, 6 квітня відзначається Всесвітній день мультфільмів, проголошений Міжнародною асоціацією анімаційного кіно.
   З нагоди відзначення Всесвітнього дня мультфільмів, а також з метою цікавого проведення дозвілля дітей в у такому особливому місці, як Гаврилівська бібліотека із захопленням переглянули одну з серій нового фентезійного мультфільму для всієї родини "Стихії" під назвою "Вогонь і вода".
     Атмосфера була наповнена очікуванням і радістю. Перед переглядом завідувачка Марія Мельник ознайомила дітей з історією виникнення анімації, її розвитком та цікавими фактами.
 Після перегляду обговорювали улюблені моменти мультику, ділилися враженнями та обмінювалися думками. Така ініціатива бібліотеки стала чудовим способом об'єднати дітей, показати їм цінність культури та мистецтва, а також зробити їхні канікули незабутніми.
   А ще відповідали на запитання вікторини "З яких книжок та мультфільмів ці герої?". А потім всі дружно і весело шукали в залі іграшки-героїв мультфільмів, які сховалися в різних куточках бібліотеки. Всім сподобались пошуки: знайшли всіх героїв (інколи з підказкою). Гарний настрій був забезпечений на весь день.
    Любімо мультфільми, щоб серця сповнювалися добром, вірою і безкінечною щирістю!



Немає коментарів:

Дописати коментар