неділю, 21 квітня 2024 р.

«Нехай вогонь в серцях палає, а пожеж хай не буває»

   17 квітня в Україні щороку відзначають День пожежної охорони. Працівники пожежної охорони ризикують власним життям, рятуючи людей, майно, будівлі та споруди.
    Свято до Дня пожежної охорони сьогодні відбулось в Гаврилівській бібліотеці з активними користувачами під орудою завідувачки книгозбірні Марії Мельник.
   На початку свята прозвучав Гімн України,а також хвилиною мовчання вшанували ГЕРОЇВ нашого села Дмитра Ткача, Михайла Федорчака, Степана Петрика та всіх ГЕРОЇВ, які загинули в російсько-українській війні.
    З вітальними словами до працівників пожежної охорони звернувся голова Переріслянської ТГ Володимир Молдавчук і подарував сувенірні пожарні машини. Також до привітань долучився староста села Василь Грицків.
  Учасники свята Анна Грицяк, Анастасія Приймак, Софія Хабайлюк, Дарина Грицків, Олександр Олексюк, Вероніка Гавкалюк, Анастасія та Вероніка Коцюбан, Максим Грицяк, Соломія Ломиш, Дарина Гаврильчук, Евеліна Зеленчук, Яна Олійник, Іван Федчишин постаралися донести до присутніх наскільки небезпечна і складна робота вогнеборців у віршах та прозі.
  Присутні на заході Мар’яна Грицяк і Оксана Приймак щиро привітали рятувальників з професійним святом, подякували голові територіальної громади Володимиру Івановичу за старання працювати на користь громади, а також за його сприяння у відкритті пожежної частини у нашому селі. Теплі і щирі слова прозвучали для завідувачки бібліотекою Марії Мельник за цікавий проведений захід і подарували квіти.
    На завершення Марія Мельник привітала працівників пожежної охорони і подарувала на згадку їм сувенірні медалі «Фахівець своєї справи» від Гаврилівської бібліотеки.










Немає коментарів:

Дописати коментар