середу, 13 березня 2024 р.

"Мистецька Шевченкіана" - виставка творчих робіт

   Березень. В Україні — це чудова весняна пора, якій радіють і природа, і люди. Саме в ту березневу пору послав Всевишній нашому народові Генія і національного Пророка Тараса Шевченка. Господь Бог кожному народові дав якусь велетенську постать, котра була б його зорею, проявом його душі. У нашого народу такою постаттю є Тарас Шевченко, якого величають Велетнем Духа, українським Мойсеєм, Пророком, Батьком, Кобзарем і багатьма іншими славетними іменами.
   В рамках відзначення 210-ої річниці від дня народження Тараса Шевченка в Гаврилівській книгозбірні впродовж тижня діяла виставка творчих робіт "Мистецька Шевченкіана". На виставці представлені роботи: Івана Гавкалюка, Миколи Боровського, Марії Андрусяк, Марії Гринчак, Світлани Сідляр, Світлани Андрусяк, папки-накопичувачі Оксани Бойко(вчителя Гаврилівського ліцею), а також роботи дітей:Влади Куєвди, Вікторії Коваль та ілюстрації виконані учнями на уроках образотворчого мистецтва до творів Т.Г.Шевченка та багато різних робіт подарованих. Доповнює виставку робіт книжкова виставка"Єднаймо Україну Тарасовим словом", де є багато книг про життєвий шлях, творчий доробок Шевченка.
    Як підсумок: виставку відвідали багато односельчан, залишили хороші відгуки та коментарі. Виставка всім сподобалася. Відвідувачі були задоволені, переглядаючи такі чудові роботи майстрів. Це ще раз підтверджує, що Шевченкове слово живе і промовляє, а повага нашого народу до Кобзаря ніколи не згасне.








Немає коментарів:

Дописати коментар