пʼятницю, 16 лютого 2024 р.

Міжнародний день дарування книг!

     Книга з давніх-давен є скарбницею духовного багатства, яка поєднує минуле, сучасне і майбутнє. Людина перестає мислити, коли перестає читати. А пам’ятки людської думки накопичуються саме в бібліотеці. Книга була, є і завжди буде найкращим подарунком бібліотеці. За кожною обкладинкою живе цілий світ, кожна сторінка – знайомства, зустрічі, переживання. Подарована бібліотеці книга – це радість не лише одній людині, адже вона може стати улюбленою для багатьох шанувальників читання. Книги в бібліотеці – це книги-мандрівниці, які мандрують від одного читача до іншого. Мабуть, саме ці думки спонукають тих, кого прочитана книга надихає на бажання подарувати її бібліотеці. Хороші книги не старіють. Їм подарована вічна молодість і оновлення в часі.
     З нагоди постійно діючої акції «Подаруй бібліотеці книгу» до Гаврилівської книгозбірні надійшло 30 примірників книг. Щиро дякую нашим дарувальникам.
       Подарувати книги бібліотеці ви зможете в будь-який день. Акція безстрокова. Якщо ви маєте вдома цікаві книги, які вже прочитали — підпишіть їх гарними побажаннями і подаруйте нашій бібліотеці! Кожна подарована книжка знайде свого вдячного читача. Приєднуйтесь! Добрі справи робити приємно!



Немає коментарів:

Дописати коментар