пʼятницю, 6 жовтня 2023 р.

Всесвітній день усмішки

      Це свято започаткували в 1999 році, яке завжди випадає на п’ятницю, бо п’ятниця сама по собі сприяє усмішкам – попереду два вихідних дні.
     Як відомо, посмішка та щирий сміх – це ліки від усіх хвороб. Вони створюють людям гарний настрій, допомагають бути добрішими. День втрачений, якщо ви жодного разу не усміхнулися. А що може бути краще за сміх. Людина сміється! Чудово. Це означає, що їй добре, спокійно, радісно. Дуже часто посмішку порівнюють із сонечком – вона проганяє смуток із людських облич.
      З нагоди цього свята в Гаврилівській бібліотеці було гамірно і весело. Завідувачка бібліотекою Марія Мельник розповіла, як виникла ідея святкування Дня усмішки, про професії, де найбільше потрібна усмішка та цікаві факти. Діти із задоволенням слухали, а потім з веселими емоціями обговорювали, гралися, проявляли свої почуття. Закінчилося свято солодощами.
     Завідувачка подякувала всім присутнім і на завершення сказала: «…посмішка збагачує всіх, хто її отримує. Тому даруйте усмішки всім навкруги, будьте добрішими, несіть радість! Пам'ятайте, всього одна ваша посмішка може зробити когось щасливішим, підняти настрій на весь день, і навіть змінити світ – зробити його добрішим і світлішим! Посмішка, грошей не коштує, а цінеться дорого!»









Немає коментарів:

Дописати коментар