вівторок, 19 січня 2021 р.

"ХАЙ РІК НОВИЙ, РІЗДВО ХРИСТОВЕ, ВАМ ПОДАРУЮТЬ ДНІ КАЗКОВІ"

    7 січня особлива духовна радість обіймає кожного з нас, бо цей день – незвичайний. Ми прославляємо одну з найвеличніших подій Священної історії щирим і сповненим радості привітанням: «Христос народився! Славіте Його!». 
      Різдво Христове – це справжнє свято любові. Воно належить до великих християнських свят, яке щиро шанується сьогодні та відзначаються дуже урочисто. За біблійними свідченнями цього дня народився Син Божий – Ісус Христос, якому люди поклоняються вже два тисячоліття.
       Разом із вірою Христовою в Україні та за її межами набули поширення такі народні традиції, як колядування та щедрування. Коляда – це своєрідний гімн Христу, оспівування його народження. 
     Під час Різдвяних свят Марія Мельник, завідувачка Гаврилівською центральною бібліотекою спільно з молодіжною спільнотою «Агапе» Божої Любові під орудою семінариста Івана Молитовника колядували у бібліотеці. Прославляючи Христа колядками «Хай Ісус мале дитя», «Щасливого Різдва». Колядники намагалися сповна передати відчуття та створити атмосферу свята. 
        Щиро вітаємо вас з Різдвом Христовим! Бажаємо радості, сімейного затишку, тепла, посмішок. Нехай яскрава різдвяна зірка об’єднає усіх нас!




Немає коментарів:

Дописати коментар